Face & Color Match BASIS ! OPGELET: DIT IS EEN TWEEDAAGSE OPLEIDING!

Hairstyle - Beauty - Fitness CUTTING & COLORING - KNIPPEN EN KLEUREN nl basis
Wat mag je verwachten?

• Dag 1: In de voormiddag leren we de theorie aan van een kleuranalyse en passen dit toe op elkaar. In de namiddag leren we de theorie aan van de morfologie van het gelaat en passen dit toe op elkaar.
• Dag 2: In de voormiddag doen we een korte herhaling van de geziene theorie en passen we de kleuranalyse en analyse van de gelaatsvorm toe op een meegebracht model.  In de namiddag gaan we een gepersonaliseerde haarkleuring en snit a.d.h.v. kleurtype en gelaatsvorm toepassen op het meegebrachte model.

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Je wil graag de basis van een kleuranalyse aanleren? Je wil meer weten over de morfologie van het gelaat? Je wil je klanten gepersonaliseerd advies kunnen geven? Je wil op je klant een aangepaste haarkleur en snit kunnen toepassen a.d.h.v. kleuranalyse en morfologie van het gelaat.

Benodigd Materiaal?

Extra materiaal: twee witte handdoeken 

Basismateriaal Cutting & Coloring:  scharen, verdeelclipsen (min 7 stuks), knipkam, ontwarkam, haardroger, tondeuse, waterverstuiver, spinneborstel, Denman, scheermes, feather, stijltang, krultang, ronde borstels met verschillende diameter, handschoenen, verfschort, handdoeken, handschoenen, zilverpapier, cellofaanpapier, verfpenselen (min 3 stuks), verfmengpotjes (min 3 stuks), puntkam, verdeelclipsen (min 7 stuks), brede kam, spatola.

Opleidingsvergoeding

Opleidingsvergoeding voor werknemers: 75.00 € bruto (met een maximum van 750 € bruto/jaar)

Prijzen

Prijs Leden: gratis
Prijs niet-leden: 220.00 €

Extra kosten?
  • Oefenhoofd - Te Koop: €55.00
  • Syllabus (prijs per pagina zw/w): €0.10
  • Syllabus (prijs per pagina kleur): €0.30
Opleidingsmomenten

16/09/2019 09:30 - 16:30
17/09/2019 09:30 - 16:30

Lunch?

gratis broodje (indien tijdig aanwezig)

Locatie

COACH ANTWERPEN