Bepaal je doelen !

Hairstyle - Beauty - Fitness Business nl basis
Wat mag je verwachten?

Mensen houden van het gevoel dat dingen vooruitgaan. Dat kan onder andere betekenen dat je jezelf voelt beter worden in je job, dat je je zaak ziet groeien, dat je je meer in balans voelt, enz… Het gevoel van vooruitgang laat ons met een glimlach naar huis gaan na een lange werkdag en motiveert ons om er de dag nadien terug met veel energie tegenaan te gaan. Soms gaat vooruitgang vrij vanzelf… soms merken we dat het niet loopt zoals we zouden willen.  

In deze opleiding stellen we ons de vragen:  Wat wil ik nu eigenlijk écht? Hoe kan ik mijn doel nu concreet beginnen aanpakken?  Is het ok om beslissingen voor mezelf te nemen om mijn doel te kunnen bereiken?  Hoe kan ik mijn collega’s motiveren om samen voor een doel te gaan?  We maken een plan van aanpak op wat zowel voor jezelf als voor je zaak van toepassing kan zijn.

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Deze opleiding is geschikt voor zaakvoerders en medewerkers die nieuwsgierig zijn om te leren hoe je dichter bij jezelf en je ambities kan komen door op een vernieuwende manier doelen te bepalen en na te streven.

Benodigd Materiaal?

/

Opleidingsvergoeding

Opleidingsvergoeding voor werknemers: 75.00 € bruto (met een maximum van 750 € bruto/jaar)

Prijzen

Prijs Leden: gratis
Prijs niet-leden: 220.00 €

Extra kosten?
  • Syllabus (prijs per pagina zw/w): €0.10
  • Syllabus (prijs per pagina kleur): €0.30
Opleidingsmoment

25/11/2019 09:30 - 16:30

Lunch?

gratis broodje (indien tijdig aanwezig)

Locatie

COACH ROESELARE