Mentoropleiding

Hairstyle - Beauty - Fitness Marketing & management nl basis
Wat mag je verwachten?

Vanaf 19 september 2017 is het verplicht een mentoropleiding te volgen indien je een erkenning wil krijgen als leerwerkplek in Vlaanderen. Doel van deze opleiding is kappers te ondersteunen in het aanleren van het beroep op de werkvloer. In de opleiding wordt er stilgestaan bij; hoe je het beste vakkennis kan coachen, hoe je gesprekken kan voeren en opvolgen, hoe je leerlingen kan motiveren en leerkansen kan creëren en hoe je feedback kan geven en evalueren.

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Deze tweedaagse opleiding is op maat van de kapper en zeer praktisch opgevat. 

Je leert van elkaar en gaat met een heleboel tips & tricks naar huis. De deelnemers vinden de opleiding leerrijk, inspirerend, bruikbaar in de praktijk, met veel voorbeelden en ze vinden het een aangename manier van lesgeven. Indien de opleiding gevolgd wordt door een werknemer, kan men gebruik maken van de doelgroepvermindering. Het volgen van deze opleiding is ook een aanrader voor iedereen die medewerkers begeleid. De deelnemers geven aan dat het volgen van deze opleiding als werkgever samen met je medewerker een meerwaarde is. 

De opleidingen gaan door in de Coach opleidingscentra van Antwerpen en Roeselare en de kostprijs is € 200 excl. btw. Voor leden van Campus Coach en leden van Coiffure.org is het gratis. 

Wie zich wil inschrijven kan dit via deze link, voor vragen stuur een e-mail naar duaal.leren@coiffure.org of contacteer de sectorconsulent 0472 89 05 44 of 0471 77 07 84 

Benodigd Materiaal?

/

Opleidingsvergoeding

Opleidingsvergoeding voor werknemers: 75.00 € bruto (met een maximum van 750 € bruto/jaar)

Prijzen

Prijs Leden: gratis
Prijs niet-leden: 200.00 €

Extra kosten?
  • Syllabus (prijs per pagina zw/w): €0.10
  • Syllabus (prijs per pagina kleur): €0.30
Opleidingsmomenten

16/09/2019 09:30 - 16:30
30/09/2019 09:30 - 16:30

Lunch?

gratis broodje (indien tijdig aanwezig)

Locatie

COACH ANTWERPEN