Face & Color Match BASIS ! OPGELET: DIT IS EEN TWEEDAAGSE OPLEIDING!

Hairstyle - Beauty - Fitness CUTTING & COLORING - KNIPPEN EN KLEUREN nl Basique
Ce que vous allez apprendre?

• Dag 1: In de voormiddag leren we de theorie aan van een kleuranalyse en passen dit toe op elkaar. In de namiddag leren we de theorie aan van de morfologie van het gelaat en passen dit toe op elkaar.
• Dag 2: In de voormiddag doen we een korte herhaling van de geziene theorie en passen we de kleuranalyse en analyse van de gelaatsvorm toe op een meegebracht model.  In de namiddag gaan we een gepersonaliseerde haarkleuring en snit a.d.h.v. kleurtype en gelaatsvorm toepassen op het meegebrachte model.

À qui s’adresse cette formation?

Je wil graag de basis van een kleuranalyse aanleren? Je wil meer weten over de morfologie van het gelaat? Je wil je klanten gepersonaliseerd advies kunnen geven? Je wil op je klant een aangepaste haarkleur en snit kunnen toepassen a.d.h.v. kleuranalyse en morfologie van het gelaat.

Matériel nécessaire?

Extra materiaal: twee witte handdoeken 

Basismateriaal Cutting & Coloring:  scharen, verdeelclipsen (min 7 stuks), knipkam, ontwarkam, haardroger, tondeuse, waterverstuiver, spinneborstel, Denman, scheermes, feather, stijltang, krultang, ronde borstels met verschillende diameter, handschoenen, verfschort, handdoeken, handschoenen, zilverpapier, cellofaanpapier, verfpenselen (min 3 stuks), verfmengpotjes (min 3 stuks), puntkam, verdeelclipsen (min 7 stuks), brede kam, spatola.

Indemnité de formation

Indemnité de formation pour employés : 75.00 € bruts (avec un maximum de 750 € bruts/an)

Prix

Prix membre: gratuite
Prix non-membre: 220.00 €

Frais supplémentaires?
  • Tête malléable - à vendre: €55.00
  • Syllabus (prix par page n/b): €0.10
  • Syllabus (prix par page couleur): €0.30
Horaire de formation

16/09/2019 09:30 - 16:30
17/09/2019 09:30 - 16:30

Déjeuner?

gratis broodje (indien tijdig aanwezig)