Hairstyle - Beauty - Fitness Marketing & management nl Basique
Ce que vous allez apprendre?

Hoe breng jij jouw team in beweging? Hoe haal je het beste in je medewerkers naar boven?  Ontdek waar jouw medewerkers  goed in zijn, dit zal de ontwikkeling van jouw salon verder helpen…..door samen te ontdekken en samen als salon verder te groeien. 

In deze workshop leer je hoe je jouw medewerkers in beweging kan zetten vanuit hun eigen energie. Je leert coachingtechnieken  waarvan iedereen blij wordt en energie krijgt. Hoe voer je een inspirerend coaching gesprek en welke vragen stel je dan bijvoorbeeld precies? Bij de ene medewerker werkt de ene techniek wel en bij de andere juist weer helemaal niet. Wat werkt er voor jouw medewerker wel? Door dit te gaan ontdekken zal je team betere resultaten behalen. Werk aan jouw team door een goede communicatie en coaching want dat is de sleutel tot het succes! .

À qui s’adresse cette formation?

Je streeft er als leidinggevende naar om te werken aan een goed team dat vooruit wil? Maar hoe doe je dat?  Hoe zorg je ervoor dat de taken die je geeft aan je medewerkers hun voldoende motiveert en de creativiteit stimuleert?  Maar ook als medewerker kan je zo bang zijn om afgerekend te worden op fouten dat je geen initiatief gaat nemen.  Ook jij kan bijdragen aan een betere teamwerking!

Matériel nécessaire?

Zorg voor kledij waar je gemakkelijk in kan bewegen, geen hoge hakken!

Indemnité de formation

Indemnité de formation pour employés : 75.00 € bruts (avec un maximum de 750 € bruts/an)

Prix

Prix membre: gratuite
Prix non-membre: 220.00 €

Frais supplémentaires?
  • Syllabus (prix par page n/b): €0.10
  • Syllabus (prix par page couleur): €0.30
Horaire de formation

21/10/2019 09:30 - 16:30

Déjeuner?

gratis broodje (indien tijdig aanwezig)