CAMPUS COACH: ONZE BIJDRAGE AAN UW CARRIERE!

Beste werknemer, werkgever, zelfstandige, leerkracht, student, werkzoekende ,

INVESTEER IN UW TOEKOMST!

Met de steun van het Fonds voor Bestaanszekerheid van Paritair Comité 314 kan u bij Campus
Coach terecht voor een kwalitatief hoog opleidingsaanbod aangepast aan uw noden en dit tegen een zeer democratische prijs.  Vooral in onze sectoren  is het immers van het grootste belang om bij te blijven en te innoveren. Een werknemer die opleidingen volgt timmert aan zijn carrière, een werkgever die het zichzelf en zijn team mogelijk maakt om opleiding te volgen, zal een gemotiveerde crew in een bloeiende zaak tewerk stellen! Maak dus massaal gebruik van de geboden mogelijkheden!

Maak u vandaag nog lid van Campus Coach!

Dankzij een tussenkomst van dit Fonds kan iedere werknemer lid worden van Campus Coach voor slechts 50,00 euro per jaar!  Er is tevens zeer goed nieuws voor de werkgevers in Paritair Comité 314! Zij die instaan voor het lidmaatschap van hun personeel worden beloond! Want ook zij kunnen zich, ook als werkgever, aansluiten voor 50,00 EUR per jaar.

Eenmaal lid van Campus Coach kan u zich GRATIS inschrijven voor alle opleidingen en dit gedurende één jaar.

Lidgelden die van toepassing zijn op het inschrijvingsjaar 2018:


- werknemer 50,00 euro

- werkgever  150,00 euro

- zelfstandige (geen werknemers in dienst)  300,00 euro

- werkzoekende, individuele laatstejaarsstudenten( niet S.O.)  en leraren uit de sectoren  100,00 euro

- werkgever die minstens 1 personeelslid mee lid maakt (d.w.z. als de werkgever tegelijkertijd het lidmaatschap van zijn werknemer betaalt) 50,00 euro (Indien de werkgever lid is van Coiffure.org by UBK/UCB, BESKO of BBF&W kan hij gratis aansluiten)

 

De sectorale ondersteuningspremie
 

Wist je dat de sector kappers met een arbeidsbeperking steunt? Werknemer en lid geworden van Campus Coach in 2017? Bezorg ons een kopie van je arbeidscontract en van de goedkeuring VOP-aanvraag VDAB en wij storten je lidgeld terug! Nieuwe leden kunnen GRATIS aansluiten en het hele jaar gratis opleiding volgen bij Coach! Geen extra kosten voor de werkgever, extra support voor de werknemer.  Infocindy@coachbelgium.be

 

COACH4STUDENTS

Net zoals de vorige jaren kunnen de klasverantwoordelijken zelf opleidingen uit het aanbod kiezen die kunnen doorgaan op de door henzelf gekozen datum in het door hen zelf gekozen Coach-centrum (Antwerpen, Brussel, Gosselies, Luik of Roeselare). Dit schooljaar kan dit voor een maximum van 2 opleidingen.

Maar er zijn ook een paar opleidingen die we aanbieden onder “Look & Learn”. Deze opleidingen kunnen door meerdere scholen gelijk gevolgd worden op reeds vastgestelde dagen en tijdstippen. Deze “Look & Learns” kunnen gratis gevolgd worden, bovenop de 2 gekozen opleidingen.

De inschrijvingsprijs per leerling is nog steeds 50,00 EUR.

De begeleidende leerkrachten van de klas krijgen ook de mogelijkheid om aan hetzelfde tarief in te schrijven. Zij mogen dan deelnemen aan alle opleidingen die een jaar lang worden aangeboden in het project “Campus Coach”.

ONS AANBOD SCHOOLJAAR 2017-2018  (klik voor meer info)


2 opleidingen te kiezen uit:

-          Kleurenleer

-          Black hair

-          Extensions

-          Retail

-          Feather technieken

-          Een dag herenkappen, of is het barbieren?

EXTENSIONS "LOOK & LEARN"

Coach Antwerpen:    -15 januari 2018 van 9u30 tot 13u   OF   23 april 2018 van 18u30 tot 22u

Coach Roeselare:     -19 februari 2018 van 9u30 tot 13u

Coach Brussel:         -29 januari 2018 van 9u30 tot 13u

 

INSPIRATIE MODERNE KLEURTECHNIEKEN “LOOK & LEARN

Coach Antwerpen:    05 december 2017 van 9u30 tot 12u30

 

Coach Roeselare:     23 november 2017 van 13u tot 16u

 

Onze voorwaarden en huisreglement?: blijven deze van Coach VZW en Campus Coach.

Interesse? Stuur een mailtje naar coach4students@coachbelgium.be  om verder info te ontvangen.

Inschrijven voor een extra opleiding op maat is zeker mogelijk, de kostprijs bedraagt hiervan 250 euro voor een halve dag of 500 euro voor een volledige dag.

 

 OPLEIDINGSKALENDER

Deze opleidingskalender wordt tweemaal per jaar naar onze leden opgestuurd. Uitgebreide informatie kan u terugvinden op onze nieuwe website: http://campuscoach.coachbelgium.be/nl/workshops. Ontdek de 'volledige opleidingskalender ' en schrijf u meteen in. Lees zeker vooraf aandachtig ons huishoudelijk reglement.  Hebt u nog vragen, aarzel niet om ons te contacteer via mail (info@coachbelgium.be) of tel. 023448807 - 0478/589231.

Wanneer geplande opleidingen volzet zijn, kunnen wij in nieuwe opleidingsdata voorzien.  Deze worden toegevoegd aan de online opleidingskalender.  Wil je graag zo snel mogelijk op de hoogte gebracht worden, vindt ons leuk op

en volg ons op de voet! 

 

Opleiding volgen en geld verdienen?  Het kan bij Coach!

Elke werknemer die bij Campus Coach opleiding volgt, kan aanspraak maken op een opleidingsvergoeding van 75,00 euro bruto per volledige opleidingsdag, met een maximum van 750,00 euro bruto per jaar! 

Hoe?  Teken na de opleiding in het Coach centrum de lijst af en enkele weken daarna krijg je de vergoeding gestort op het door jouw opgegeven rekeningnummer.

 

 

Team Campus Coach

Lidmaatschap INFO:

 

 

  

  

Aanvraag tot lidmaatschap »»

  

Aanvraag tot lidmaatschap voor leerkrachten en studenten »»

 


  

 

 KALENDER 2018

 

INFO MATERIALEN - INHOUD CURSUSSEN

 

inschrijfformulier

 

sectorale ondersteuningspremie

 

 

 

  

 

UW MENING TELT!!

Bij Campus Coach streven we ernaar om kwalitatief hoogstaande opleidingen aan te bieden. Daarom luisteren wij graag naar u. 

U hebt een Campus Coach opleiding gevolgd en wil uw bevindingen met ons delen? Vul dan dit anonieme evaluatieformulier in en draag bij aan de kwaliteit van onze opleidingen!