In augustus 2017 gingen de twee eerste edities van de “Young Hairdressers Boostcamp door in Coach Antwerpen en Coach Gosselies. 26 jonge gemotiveerde kappers schreven zich in en brachten bij ons 5 flitsende dagen door vol van knippen en kleuren, wassen en styling, tips en tricks en zoveel meer.

Topprofessionals stonden hen bij en deelden hun ervaring met hen. De jongeren kregen volop de kans om hun eigen talenten en interesses te ontdekken, alle facetten van het kappersberoep kwamen aan bod.

Het was een schot in de roos! Als jonge professionals kregen ze hier alle mogelijkheden om hun CV net dat beetje aantrekkelijker te maken en hun carrière met veel zelfvertrouwen aan te vatten.

Gezien het succes en het plezier en de voldoening die onze cursisten en wijzelf hieraan beleefden hebben wij besloten om deze zomer 4 Boostcamps te organiseren! 2 Nederlandstalige en 2 Franstalige.

Voor de Nederlandstaligen gaan er twee door, namelijk in : 

Coach Roeselare : van 2 tot 6 juli 2018

Coach Antwerpen: van 27 tot 31 augustus 2018

 

Voorwaarden en inschrijving : download de folder of mail naar info@coachbelgium.be

HOE LID WORDEN VAN CAMPUS COACH ?

  

  ONTDEK ons opleidingsaanbod!

   

     

 

Newsletter COACH


Ontvangt u graag de laatste nieuwtjes over Coach in uw mailbox?

Inschrijven nieuwsbrief

 

 leuke links:         info ACV

           

Ontdek ons ...

 

Ontdek onze Campus Coach vormingen voor kappers – schoonheidsspecialisten en fitnessinstructeurs ! Campus Coach leden ontvangen automatisch de nieuwe opleidingskalender thuis.   
Wordt fan van Coach op facebook en verneem als eerste alles over de opleidingen en alle nieuwtjes in verband met onze centra! Heb je vragen mbt Campus Coach, dan kan terecht op ons secretariaat 02/3448807 - 0478/589231 of mail info@coachbelgium.be